veldtoertocht over sallandse heuvelrug

Cycling Lemelerveld organiseert op zondag 14 oktober de uitdagende Kokkiebikes veldtoertocht over de Sallandse Heuvelrug. In één van de mooiste mountainbikegebieden van Nederland zijn routes van 25, 40 en 50 kilometer uitgezet. De routes bestaan grotendeels uit slingerende singletracks met verrassend veel hoogtemeters over onder andere de Hellendoornse- en de Eelerberg en door de rivierduinen langs de Regge. Ook veeleisende bikers komen aan hun trekken op kuitenbijters van beklimmingen, snelle stuurstukken en mooie afdalingen. Een deel van de tocht leidt door gebieden die normaliter niet toegankelijk zijn.

De voorgaande edities van de Kokkiebikes veldtoertocht werden georganiseerd door A.B. Sports & Adventures. Door de nieuwe organisatie zijn er enkele veranderingen aangebracht. Dit jaar wordt de tocht namelijk op een zondag verreden en is er een afstand aan de tocht toegevoegd.

Tijdens de tocht wordt er voor de inwendige mens gezorgd. Bij pech onderweg zal de pechhulp je weer snel op de rit krijgen, terwijl ook de EHBO paraat zal staan om je in het zadel te houden. Er wordt gestart tussen 09.00 en 10.30 uur vanaf Camping Eelerberg, Ossenkampweg 4, 7447PR in Hellendoorn.

Het inschrijfgeld voor de tocht bedraagt drie euro voor NTFU-leden en vier euro voor niet-leden. Alle informatie over de tocht is terug te vinden op: staging2.ntfu.nl/kalender

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.