veertig chauffeurs tcr gediplomeerd

Veertig chauffeurs van TCR Vervoer zijn recentelijk gediplomeerd. De chauffeurs, werkzaam voor vestigingen in Deventer, Raalte, Zutphen en Dalfsen hebben de MBO-2 opleiding Chauffeur Personenvervoer voltooid bij het ROC van Twente.

Van augustus 2011 tot juni 2012 hebben zij wekelijks theorie- en praktijklessen gevolgd in de eigen opleidingsruimte van TCR Vervoer Regio Deventer. De lessen liepen uiteen van levensreddend handelen, omgaan met klanten in lastige situaties, doelgroepenvervoer tot Nederlands, Engels en rekenen.

Uiteindelijk is de opleiding in juli afgesloten met de Proeve van Bekwaamheid (examen) en hebben de deelnemende medewerkers afgelopen donderdag hun diploma ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.