Home / archiefcentraal / veel katten vermist in raalte zuid

veel katten vermist in raalte zuid

In Raalte Zuid zijn de laatste weken veel lantaarnpalen beplakt met affiches van vermiste katten. Zo werd deze week een flyer voor alweer de vijfde vermiste kat in de wijk opgehangen.

“Ik woon in Raalte Zuid (Vloedkampen) waar momenteel mijn poes Liz vermist wordt”, vertelt Pauline Siebert. “Ze is al een week weg, op 6 september heb ik haar voor het laatst gezien. Het is een Europese korthaar rood/wit/grijs, 6 jaar, gesteriliseerd, witte snuit, bef en buik ook is ze gechipt. Het is geen poes die ver van huis loopt in tegendeel, altijd rondom ons huis te vinden. En een poes die graag bij ons binnen zit op schoot springt.”

Dat er de laatste tijd zoveel katten weg zijn, baart de kattenliefhebster zorgen. “Hopelijk is er niet een kattenhater actief.”

Op www.amivedi.nl vind je een overzicht van alle vermiste katten. De vermiste katten in Raalte vallen onder de regio Deventer e.o. Heb jij meer informatie, laat dit de redactie weten via redactie@sallandcentraal.nl en wij brengen je in contact met de eigenares.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.