van wetering neemt afscheid met stuwzangers

Tijdens de slotdag van de Vechtdal Fietsvierdaagse op 7 september, nam de 70-jarige Ria van Wetering afscheid als vrijwilliger bij de ANWB. Ze heeft ruim tien jaar vrijwilligerswerk gedaan bij de organisatie, en tijdens haar afscheid zong ze een vrolijk deuntje mee met De Stuwzangers, die de fietsers binnenahalden.

Op het terras van Camping Heidepark in Lemelerveld klonken de instrumentale en vocale klanken van het koor uit Visteren. Het koor werd begeleid door Gerie Vernhout uit Dedemsvaart (accordeon), Jan Noot uit Dalfsen (accordeon), Henk Slettenhaar uit Nijverdal (gitaar) en de slagwerker Jan Meijer uit Zwolle. Als geluidstechnicus was Jan de Mink uit Heino aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.