Home / archiefcentraal / van wetering neemt afscheid met stuwzangers

van wetering neemt afscheid met stuwzangers

Tijdens de slotdag van de Vechtdal Fietsvierdaagse op 7 september, nam de 70-jarige Ria van Wetering afscheid als vrijwilliger bij de ANWB. Ze heeft ruim tien jaar vrijwilligerswerk gedaan bij de organisatie, en tijdens haar afscheid zong ze een vrolijk deuntje mee met De Stuwzangers, die de fietsers binnenahalden.

Op het terras van Camping Heidepark in Lemelerveld klonken de instrumentale en vocale klanken van het koor uit Visteren. Het koor werd begeleid door Gerie Vernhout uit Dedemsvaart (accordeon), Jan Noot uit Dalfsen (accordeon), Henk Slettenhaar uit Nijverdal (gitaar) en de slagwerker Jan Meijer uit Zwolle. Als geluidstechnicus was Jan de Mink uit Heino aanwezig.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.