van loevezijn nieuwe cda wethouder

Volgens de christendemocraten is Van Loevezijn een CDA’er pur sang. Hij heeft meerdere jaren deel uitgemaakt van de CDA-fractie, in de periode van 2007 tot 2010. Momenteel is hij een van de lijstopvolgers voor de CDA-fractie. Hij is woonachtig in Heeten en daarvoor in Raalte. Zijn maatschappelijk activiteiten zijn zodanig dat hij ook in andere buurtdorpen veelvuldige contacten heeft. Van Loevezijn is werkzaam als manager bij de gemeente Zwolle en heeft daarvoor ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.

Het CDA heeft bewust gezocht naar een wethouder uit de gemeente Raalte. Ander vereiste was politieke ervaring. Bovendien moest hij de kwaliteiten hebben om zich snel in te kunnen werken in de lopende dossiers.

Van Loevezijn is 50 jaar, gehuwd en vader van drie kinderen. Het CDA wil Van Loevezijn per 1 november laten benoemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.