van kampen doet geen aangifte

“Helaas was het artikel waar De Kort mee kwam in dit geval niet bruikbaar, daar er geen direct gevaar voor mensen was. Voor strafrecht zeggen ze dat je ongeveer tot 12 jaar terug kan in dit geval. Dus heeft iemand iets gezien in de laatste 12 jaar dan hoor ik dat graag,” aldus de SP’er. “Bij het strafrecht kom je niet weg met ‘van horen zeggen’, maar moet er meer op tafel komen.”

Van Kampen gaat nu overigens niet stilzitten. “Met Bob Reuvers, de astbestdeskundige van de SP, ga ik voor controle bellen. Wie weet heeft hij bruikbare tips in deze.”

Ook vreest Van Kampen het laatste stukje oprit dat nog gesaneerd moet worden: “Het laatste stukje oprit naar de boerderij van Haarman is nog niet los geweest, wie weet zit daar nog wat onder. Daar is hij samen met oom aan bezig geweest, maar daar ligt flink beton op dat zou te vinden moeten zijn.”

Van Kampen wil op zoek naar mensen die bij het storten van het puin betrokken waren. “Wie waren daar nog meer bij betrokken?” vraagt de SP’er zich af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.