van hijum rutte stuurt regio bos in met n35

Eerder al hekelde Van Hijum de vertragingen bij de verbreding van de N35 zowel tussen Zwolle en Wijthmen als tussen Wierden en Nijverdal. “Het grote probleem is dat Den Haag het belang van verbetering van regionale infrastructuur voor de economische ontwikkeling van Overijssel volstrekt onvoldoende onderkent”, stelt het Kamerlid. “Ik wil nu echt klip en klaar van minister Schultz weten of zij nog achter de afspraken met de regio staat over de N35. Mijn kritische schriftelijke Kamervragen hierover heeft zij nog steeds niet beantwoord. Ik hoop oprecht dat de VVD een bondgenoot blijft in het opwaarderen van de N35. Maar dan moet men de leus ‘niet doorschuiven maar aanpakken’ niet in de lucht laten hangen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.