valk verlaat serco racing

Coureur Kevin Valk verlaat het Serco Willems Racing Team. Het RAC Racingteam zal in 2013 aan de start verschijnen met de Australiër Damian Cudlin en het jonge Nederlandse talent Kevin Valk. Het tweetal zal op de RAC Racing BMW S 1000 RR op jacht gaan naar succes in het IDM Superbike kampioenschap en een aantal wedstrijden aan de start verschijnen in het ONK Superbike kampioenschap.

Na het goede optreden van Damian Cudlin tijdens de laatste IDM ronde van het seizoen op de Hockenheimring (pole en een eerste en tweede plaats in de race) is het RAC-team zeer verheugd te kunnen melden dat de ervaren Australiër ook in 2013 de RAC Racing BMW S 1000 RR zal bemannen.

Naast Cudlin heeft RAC Racing ook overeenstemming weten te bereiken met Kevin Valk. De talentvolle coureur uit Dronten – in 2012 uitkomend voor het Serco Willems Racingteam – wist tijdens zijn eerste seizoen in de Dutch Superbike klasse menigeen te verrassen met zijn sterke optredens en zelfs lange tijd mee te strijden voor de nationale titel.

“Ik ben ontzettend blij dat ik komend seizoen deel uit mag maken van het RAC Racing Team. Na een seizoen in het Dutch Superbike kampioenschap is dit opnieuw een stap in mijn carrière. Ik kijk er naar uit om komend seizoen in het sterk bezette IDM Superbike kampioenschap de strijd aan te gaan. Daarnaast is het natuurlijk geweldig dat ik binnen RAC Racing samen kan werken met een ervaren en talentvolle coureur als Damian. Hij heeft in Hockenheim al laten zien dat we over het juiste pakket beschikken wat nodig is om te kunnen winnen. Naast het sportieve gedeelte doet het team ook veel voor het goede doel en ontvangt men gedurende een aantal raceweekenden families die te maken hebben met ziekte en tegenslagen binnen het gezin. Om er aan mee te mogen werken om deze families een happy smile te bezorgen is iets waar ik helemaal achter sta en ook graag mijn steentje aan bij wil dragen. Natuurlijk ben ik ook heel blij dat mijn trouwe persoonlijke sponsors, waaronder Willems Automobielen uit Dronten, achter dit nieuwe project staan en mij blijven ondersteunen. Ik wil RAC Racing, alle sponsoren en iedereen die deze kans voor mij mogelijk maakt bedanken, ik ga er alles aan doen om dit vertrouwen komend seizoen terug te betalen met klinkende resultaten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.