uitmarkt in olst wijhe succesvol verlopen

Honderden mensen wisten op zondag middag 16 september de weg te vinden naar het SPOC in Wijhe waar de tweede UITmarkt in de gemeente Olst-Wijhe werd gehouden. De UITmarkt werd georganiseerd door Stichting Kulturhus Olst Wijhe. Er was een gevarieerd programma, met gratis workshops, een cursusmarkt, optredens en open lessen.

Zo waren er veel deelnemers bij de workshop sieraden recyclen en kaarsen maken. Maar ook de workshops keramiek en (jazz)dans werden druk bezocht. In de theaterzaal werd het publiek getrakteerd op een gevarieerd programma, van een pianorecital tot het Wijhes Mannenkoor, van Zangkoor Fitis tot de majorettes van ASMB Beatrix.

Buiten werden de bezoekers verwelkomd door vier mannen uit Senegal die een djembé cursus gaan geven in Olst. Het publiek werd uitgedaagd mee te trommelen, wat zowel door jong als oud enthousiast werd gedaan.

Alle bezoekers van de UITmarkt ontvingen het gratis cursusgidsje DOEN!! Hierin staat een overzicht van alle creatieve cursussen en het culturele verenigingsleven wat de gemeente rijk is. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit cursusgidsje, dan is het nog verkrijgbaar bij de bibliotheek in Wijhe en de VVV in Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.