tweede cd de stuwzangers in de maak

Reeds om 8.30 kwamen de ca. 50 mannen + 1 vrouw (de accordeoniste Gerie Vernhout) bijeen in het Parochiehuis te Vilsteren. Om precies 9.00 u. geschiedde de inzing sessie waarna het eerste lied – de Parel van de Zuidzee – toevertrouwd werd aan de CD, en dat ging zeer behoorlijk. Het prachtige lied ‘The Rose of Allendale’ gaf eveneens weinig problemen.

Mede ook door de prettige samenwerking tussen klank regisseur Roelof Elzinga uit Ommen en dirigent Flip Jonkman kreeg de dag een ‘vlot’ en gezellig verloop. Op 9 oktober zal het ‘mixen’ van deze 2e CD van de Stuwzangers plaatsvinden in Nijkerk. Aldaar zullen de laatste puntjes op de i worden gezet. Ook dat zal zeker wel een dag in beslag nemen. Na afloop werden ‘CD makers’ getracteerd op een flinke gehaktbal door een wel zeer enthousiast koorlid.

‘Dat hebben we maar weer mooi gefikst’, hoorden we in de wandelgangen. Alles over de Stuwzangers op: staging2.destuwzangers.nl Eerstvolgende optredens van dit koor zijn op zaterdag 29 september op ‘De Horte’ i.v.m. het 80 jarig bestaan van het ‘Landschap Overijssel’ en op zaterdag 6 oktober (19.30 u.) tijdens de 2e Open Muziekestafette in Heino. Voor het 80 jarige ‘de Horte’ is een speciaal Hortelied ingestudeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.