twee podiumplekken voor atb team lveld

ATB-Team Lemelerveld heeft dit weekend maar liefst twee podiumplekken weten te veroveren. Rick Oosterlaar werd derde, Rob van der Heijden werd tweede.

In het Brabantse Heeswijk Dinther werd zondag alweer de laatste Nationale mountainbikewedstrijd van het seizoen verreden. Op een korte omloop met veel draai- en keerwerk streden de renners om de prijzen. Dienand Broekhuis stond namens ATB-Team Lemelerveld aan het vertrek van de wedstrijd voor Masters 40+. Dienand startte goed maar begon al snel veel kleine foutjes te maken waardoor hij ver terug viel. Hij goede ritme hervond hij niet en moest uiteindelijk genoegen nemen met een zeventiende plaats.

Bij de Amateurs was Rick Oosterlaar gebrand op een goede wedstrijd. Hij kon immers nog het regelmatigheidsklassement winnen. Al in de eerste ronde reed de nummer twee uit het klassement weg van de rest en greep zowel de overwinning in de wedstrijd als het klassement. Rick reed ondanks dat een sterkte wedstrijd en werd derde in de wedstrijd. Hij ging dus wederom naar huis met een podiumplaats op zak.

De gebroeders Rob en Mark van der Heijden startten bij de Elite/Belofte heren. Rob reed vanaf het begin van de wedstrijd attent voorin mee. Na een zware koers werd hij uiteindelijk tweede achter professioneel veldrijder Gerben de Knegt. Mark finishte als zesde.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.