turnster joy goedkoop geopereerd aan enkels

Turnster Joy Goedkoop uit Raalte is vrijdag 7 september geopereerd aan haar linkerenkel in het AMC ziekenhuis in Amsterdam. Tijdens de operatie is een uitstulping op een van de voetwortelbeentjes weggehaald, en een losliggend botdeeltje verwijderd.

Joy had al geruime tijd last van haar enkels tijdens de trainingen. Na de nodige rust, aangepaste trainingen en fysiotherapiebehandelingen is besloten om te opereren. De komende twee weken mag Joy haar voet niet belasten en zal ze zich op krukken moeten voortbewegen.

Eerder dit jaar zag ze de kans om naar de olympische spelen in Londen te gaan, aan haar neus voorbijgaan. Ze was geblesseerd, en haar vervangers hadden met haar teamgenoten niet het benodigde niveau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.