Home / archiefcentraal / tippe en welters niet leukste zwembad

tippe en welters niet leukste zwembad

Zwembad de Tippe en zwembad De Welters zijn niet gekozen tot het Leukste zwembad van Overijssel. Zwembad Hasselt/Prins Arien van Wijngaardenbad kwam als leukste uit de bus. De Tippe en De Welters werden respectievelijk vijfde en zesde.

Maar liefst 19.984 brachten hun stem uit. Vanaf nu kan er ook gestemd worden op alle binnen- en combizwembaden van Nederland via www.zwembadvanhetjaar.nl Zwembad Hasselt had in Overijssel de beste combinatie van het aantal stemmen en de verkregen cijfers. Zij ontvangen hun Award op 28 november op de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Dit jaar keert de organisatie samen met haar partners voor iedere stem € 0,05 uit aan KiKa. De missie van KiKa is om kinderkanker de wereld uit te helpen. In 2011 werden er ruim 63.000 stemmen uitgebracht bij De Zwembad van het Jaar Verkiezing. De verkiezing is gratis voor genomineerde zwembaden en stemmers. De winnaars worden op 28 november 2012 bekend gemaakt (de binnen- en combibaden) en gehuldigd (alle winnende zwembaden) tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

Voor de mensen die stemmen zijn er leuke prijzen te winnen. Zo zijn er 3 Ecamp vakanties te winnen naar campings met de mooiste zwembaden. 10 keer een jaarabonnement op de Eurosport Player en 5x een abonnement op Mijn Zwemcoach van de KNZB.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.