tijenraan viert 40 jarig bestaan

Deze zaterdag is het precies veertig jaar geleden dat zwembad Tijenraan haar deuren opende. Om dat te vieren staat de maand september in het teken van dit jubileum. In en rond het zwembad worden die maand allerlei activiteiten georganiseerd, voor zowel vaste klanten als overige bezoekers. De jubileumdag zelf kent verschillende festiviteiten op het sportpark Tijenraan.

De organisatie nodigt de oudere inwoners van Raalte en omstreken uit voor een gezellige amusementsmiddag in Tijenraan. De 60-plussers worden dan getrakteerd op een middag vol amusement, een kop koffie, een consumptie en een gezellig samenzijn. De zaal is geopend vanaf 13.00 en om 13.30 begint de voorstelling. Toegang is gratis.

Karel van de Kate is een conferencier, die zijn publiek trakteert op een portie droge Twentse humor. Een Twentse stand-up komiek, die goed uit de voeten kan in vele gedaanten.

In 1999 is het Melbuul’n Piratenkoor opgericht. Het koor bestaat momenteel uit 26 zangers en wordt muzikaal ondersteund door twee accordeonisten, een drummer en een bassist. Het repertoire bestaat uit shanty’s, overige zeemansliederen en een aantal meezingers in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Naast het ‘ouderen’ programma zijn er 22 september allerlei gratis activiteiten voor ‘alle leeftijden’ georganiseerd. Een greep uit het aanbod:

Bike X Stunt show, een show met compacte stuntfietsen en lanceerplatform

Skate Stunt Show, Neerlands beste skater geeft een show op de grote half-pipe

Duikclinic, ervaar zelf wat duiken is

Demonstratie en clinic synchroonzwemmen

Demonstratie reddingzwemmen

Waterpolo

Aquakids, bewegen op muziek

Aquafietsen

Aquajoggen

Aquabubble, lopen over water

Discozwemmen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.