Home / archiefcentraal / tien vrouwen brouwen bier

tien vrouwen brouwen bier

Tien vrouwen namen donderdag 13 september de Sallands Landbier Brouwerij aan de Almelosestraat in Raalte voor een dagje over. Het waren tien echte bierkenners die zelf hun Tasty Lady bier brouwden. Tasty Lady bier is gebrouwen door vijf Ladies om het dogma dat bier louter een echte mannenwereld is voor eens en altijd de fles in te drukken. De overige vijf dames waren liefhebbers van speciaalbier uit het hele land.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.