telecombinatie opent vestiging in raalte

Volgens Dennis is het openen van de winkel in Raalte een aanvulling op het bestaande winkelbestand. “Wij benaderen de klanten op een erg persoonlijke manier. Dit is al te zien aan bijvoorbeeld een speelhoek en een koffie-corner in de winkel. Klanten kunnen even rustig zitten, krijgen een bakje koffie en kunnen rekenen op advies op maat van gekwalificeerd personeel. Ik denk dat dit hetgeen is dat ons onderscheidt andere telecomwinkels in Raalte.”

Het pand waar de nieuwe winkel zich vestigt, zit naast The Phonehouse. Dennis benadrukt echter dat van echte concurrentie nauwelijks sprake zal zijn. “Wij richten ons op een andere doelgroep. Ik denk juist dat wij elkaar kunnen versterken.”

De opening van de nieuwe Telecombinatie vindt plaats op 27 oktober om 9.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.