te riele kijken hoe we vvvs op kunnen vangen

De lokale VVV’s in Salland vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Salland Marketing, maar zijn zelfstandig. Toch zijn deze VVV’s belangrijk voor de promotie van Salland en dus ook voor Salland Marketing. “In Salland zijn wij volop bezig om te kijken wat we kunnen doen om het gat dat ontstaat door het verdwijnen van de VVV’s op te vangen”, vertelt Hein te Riele, die ook directeur van de VVV Raalte is.

“We kijken bijvoorbeeld naar onbemande punten. Een camping heeft vaak alles al, daar hoef je het dus niet te doen. Maar je moet het wel brengen waar de consument is. We gaan met elkaar (VVV en Salland Marketing) in gesprek om te kijken wat we kunnen doen. Geld voor betaalde krachten is er niet, maar misschien kan het ondergebracht worden bij de bieb in het Kulturhus of bijvoorbeeld bij de Primera.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.