sw4d viert laatste tentfeest van het jaar

De slogan was al veranderd in ‘Wandelen in Salland – wat een feest!’, maar dan moet je het nog wel waarmaken. Nu de organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse het programma voor het feest op de laatste wandeldag heeft onthuld, kan niet anders worden geconcludeerd dan dat het dak er op vrijdag 26 oktober inderdaad af gaat.

Binnen een tijdsbestek van een aantal uren zullen zanger Johan Bril en de bands Fresh, de Annonanno’s en Die Tolle Leute het podium beklimmen. De SW4D het laatste tentfeest van het jaar? Het heeft er alle schijn van.

De voorbereiding voor het 5-jarig bestaan van de Sallandse Wandelvierdaagse is direct na afloop van de vierde editie al van start gegaan. ‘In de laatste jaren is er steeds meer aandacht besteed aan een mooie afsluiting van de Vierdaagse. Wandelaars zijn op vrijdag blij dat ze het allemaal goed hebben doorstaan. Samen met het thuisfront en andere belangstellenden hebben ze dan best zin in een feestje. We proberen daar steeds meer rekening mee te houden en voor het vijfde jaar hebben we extra ruimte vrijgemaakt in het programma’, aldus het bestuur.

Raaltenaar Johan Bril is inmiddels een vaste klant in de Vierdaagsetent die wederom op de Domineeskamp in Raalte te vinden zal zijn. Hij is er al enkele jaren in geslaagd om zelfs de vermoeide wandelaars in de benen te krijgen en dat zal hem tijdens deze jubileumeditie zeker weer lukken. De reputatie van Fresh gaat al wat verder terug. Het repertoire is zo veelzijdig dat ze iedere doelgroep weet aan te spreken. Wandelaars aan het walsen? Het gaat Fresh zeker lukken. De Annonanno’s hebben vorig jaar de Vierdaagsetent al op de kop gezet, dus wie er vorig jaar bij was, zal nu zeker zorgen dat hij/zij op tijd is.

De eer om de Sallandse Wandelvierdaagse van 2012 af te sluiten, is in handen van Die Tolle Leute. Alles wat de foute Duitse en Tiroler muziek zo leuk maakt, is in één band bijeen gebracht. Pas wel op voor de ijsbeer! Al met al dus een muziekprogramma om trots op te zijn. ‘Dit zou op geen enkel tentfeest in de regio misstaan’, klinkt het enthousiast vanuit het bestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.