sv heeten heeft nieuwe voorzitter

“Na de laatste publicatie hebben zich drie potentiële kandidaten voorgedaan. We hebben toen met één gesproken die in principe de kar wel wil trekken. Die stelde echter wel dat hij samen met het huidige bestuur een nieuwe bestuur wil vormen,” vertelt terugtredend voorzitter Harry Oosterhuis.

Grofweg een jaar geleden besloot het voltallige bestuur van de Heetense club terug te treden. In Heeten vond men het tijd voor een frisse wind door de club. In het bestuur van de club heerste de gedachte dat de zoektocht naar een nieuwe bestuur bij de voorzitter moest beginnen. “En laat die vervolgens maar een bestuur om zich heen bouwen.” De eerste stap lijkt nu gezet.

Omdat zich zo’n drie weken geleden nog geen potentiële opvolging gemeld had, werd besloten een buitengewone ledenvergadering te beleggen. Die werd afgelopen maandagavond gehouden. Oosterhuis is overweldigd door de aanwezigheid van de leden. “De opkomst was verbazingwekkend groot. Dan zie je toch dat het clubgevoel bij de leden groot is. Er waren zeker zestig, tachtig, misschien wel honderd mensen!”

Oosterhuis is blij met de potentiële opvolging: “Dat geeft een heel prettig gevoel. Als je iets zo lang gedaan hebt, dan laat je het het liefst zo goed mogelijk achter.”

De jaarvergadering waarin de leden mogen stemmen over het aantreden van de nieuwe voorzitter wordt begin november (waarschijnlijk de vijfde) gehouden. Tot die tijd blijft het oude bestuur de scepter zwaaien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.