streekderby blijft onbeslist 4 4

Al binnen vijf minuten scoorde Raalte de 0 – 1 en een aantal minuten later werd de voorsprong uitgebreid naar 0 – 2. Kort daarop volgde de eerste goede aanval van Mariënheem en hieruit werd de 1 – 2 gescoord.

Het leek erop dat Mariënheem de aansluiting kon vinden maar de Raaltenaren wisten juist in die periode de 1 – 3 op het scorebord te zetten. Daar bleef het nog niet bij in de eerste helft. Vlak voor rust maakte Raalte nog de 1 – 4 waarmee de teams de kleedkamer opzochten.

De tweede helft was het voor de thuisclub alles of niets. Hun spel werd gretiger en na een kwartier werd de stand op 2 – 4 gebracht door een penalty, na een handsbal. Deze stand bracht het zelfvertrouwen terug bij de thuisploeg en even daarna werd dan ook de 3-4 binnengeschoten.

Na de 3 – 4 bleef Mariënheem doorgaan. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd wisten zij dan toch nog de gelijkmaker te realiseren. Het was een wedstrijd waarbij Raalte duidelijk de betere was in de eerste helft, maar Mariënheem zich goed herpakte in de tweede helft. Eindstand: 4 – 4.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.