steffentroffee op herhaling bij steffenruiters

De Steffentrofee, is een wisseltrofee die elk jaar opnieuw met het springen gewonnen kan worden. Naast de wisseltrofee zijn er ook geldprijzen en hippische spullen te winnen. Door het rijden van twee parcoursen in de voorafgaande ronden van de finale, kunnen de ruiters en amazones zich plaatsen voor de finale.

Door het grote aantal deelnemers wordt er zaterdagmorgen al om 08.00 uur gestart door de klasse Beginners die een klassiek parcours rijden, gevolgd door een progressief parcours. ’s Middags

en ’s avonds komen de L-combinaties in actie. Zondagmorgen om 09.00 uur komen de deelnemers van de klasse Midden en Zwaar/Zeer Zwaar voor hun eerste parcours in actie. Ook zij beginnen met een klassiek parcours, gevolgd door een snelheids- en wendbaarheidsparcours.

Rond 14.00 uur starten op zondagmiddag de drie finalerubrieken. Met een sterk deelnemersveld uit de regio, gaat de organisatie er vanuit dat zij niet alleen onderling een geweldige sportieve strijd aangaan, maar ook met de springruiters van buiten kring Salland.

De toegang voor deze twee dagen springsport is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.