start nieuwbouw op locatie de haere

Na de sloop van de gebouwen op de locatie De Haere in Heino is gestart met de bouwwerkzaamheden. SallandWonen realiseert hier 8 woningen en 28 appartementen.

Met het ontwerp wordt het dorpse karakter van Heino doorgezet. Dit is gedaan door de appartementen op de begane grond te beschouwen als grondgebonden woningen met een eigen voordeur aan het groene hof of aan de straat. Daarnaast hebben de appartementen op de begane grond een tuin met daarin een berging. De tuinen zorgen er tevens voor dat het appartementengebouw geen blinde gevels heeft aan de omliggende woonstraten.

De woningen en appartementen zijn allen bestemd voor de verhuur aan personen met een leeftijd van 55 jaar of ouder. De woningen en appartementen komen in aanmerking voor huurtoeslag, met uitzondering van vier appartementen. Medio september start SallandWonen met de werving van de huurders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.