sportbedrijf jaagt op gouden badeend

Sportbedrijf Raalte heeft de jacht geopend op de gouden badeend. Zaterdag 8 september kon de eerste keer worden gejaagd op de gouden badeend. Aan de hand van aanwijzingen die via twitter werden verspreid konden gouden badeendjes worden gezocht (en gevonden).

Om 10.00 uur liet de eerste eend van zich horen met de tweet: Ik gooi mijn hengel uit in de grootste kern, vervolgens laat hij weten dat hij is vertrokken naar het hoge ‘noorden’. Het is nog niet eenvoudig de juiste plek te vinden, dus de jagers krijgen een derde tweet: Die fontein spettert de gouden badeend echt niet nat. En ook een vierde volgt: In de winter bevind ik mij hier op glad ijs. Het lijkt er op dat de plek gevonden is, maar de gouden eend laat zich niet pakken. Er wordt een foto getweet als extra hint.

Ondertussen wordt de jacht op de tweede eend geopend met de tweet: Hij is aangekomen in het buurtdorp, waar Piet Zoon 300 euro moest betalen om burgemeester te worden. De jagers wisten gelijk in welk dorp gezocht moest worden, maar om de juiste plek te bepalen was een extra aanwijzing nodig. Met aanwijzingen als, het dorp bijna uit en zitten aan de waterkant wordt de richting bepaald en heerst er bedrijvigheid rond de vindplaatsen. Er wordt contact gezocht via twitter waardoor extra informatie wordt gegeven. Kort hierna wordt de gouden badeend gevonden aan de wetering in Broekland. Wendy Jansen is de gelukkige vindster.

Eend 3 laat van zich horen: Hij bevindt zich op een toplocatie, die is bereikt via een beste klim. Dat er moet worden gezocht in buurtdorp Luttenberg is al snel duidelijk. Na aanwijzingen over rust en ruimte en het plaatsen van een foto wordt eend nummer drie gevonden. Laris Noordergraaf vindt de eend op de dagcamping in Luttenberg.

Dan is nog steeds eend nummer 1 niet gevonden. Uiteindelijk blijkt dat hij zelf het ruime sop heeft gekozen en de jacht kon worden gestaakt. Dit was natuurlijk niet leuk voor de fanatieke zoekenden. Om de pijn te verzachten is besloten dat er tijdens de volgende jacht (zaterdag 15 september) naar een vierde eend kan worden gezocht.

De winnaars van de eerste jacht hebben een leuke prijs gewonnen. Eén van deze prijzen is een jaarabonnement voor Zwembad Tijenraan, de andere prijzen houden wij nog even geheim.

Wil je ook meedoen en kans maken op een mooie prijs? Houd dan zaterdag 15 september twitter.com/@raaltesport in de gaten. Heb je geen twitter meld je dan aan en volg @RaalteSport .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.