smhc wint van holten

De hockeysters van SMHC hebben dit weekend vrij eenvoudig gewonnen van Holten. Er werd met 1-0 gewonnen. “Gezien de uitslagen van eerdere wedstrijden zou het een makkie moeten worden tegen Holten D1. Zij kwamen ons echter leren dat je niet met te veel verwachtingen een wedstrijd in moet gaan. Met hulp van meiden uit de jeugd waren ze een sterke tegenstander”, vertelt Nicolien Haarman.

“De eerste 10 minuten hebben we een aantal mooie kansen gehad. Helaas kwam het nog niet tot scoren. Holten was snel, en stond sterk te verdedigen. Ook aan hun kant waren er een paar goede kansen, maar onze keeper stond haar mannetje. Er werd geëxperimenteerd met een andere opstelling, waardoor niet iedereen op zijn eigen plek stond te spelen. Dit zorgde nog wel eens voor wat onduidelijkheid en ongecontroleerd samenspel.”

“In de tweede helft hebben we dankbaar gebruik kunnen maken van de strafcorner. Een perfect uitgevoerde strafcorner zorgde voor een prachtig doelpunt. Hier is het echter bij gebleven, en met drie punten konden wij het veld verlaten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.