sercodak dalfsen wint supercup voor tweede keer

De Supercup voor handballen blijft ook dit jaar in Dalfsen. Doen de dames het in de Championsleague wat minder, in Nederland zijn ze toonaangevend. Dat bleek ook zaterdagmiddag weer in Almere, waar Serco Dalfsen de dames van Quintus opzij zette: 29-28.

De supercup gaat tussen de twee beste handbalploegen van Nederland. Vermoedelijk wegens de spanning was van die kwaliteit niet alles te zien in de wedstrijd. Tot rust gingen de dames gelijk op 11-11. Daarna nam Serco Dalfsen het heft in handen. Quintus uit Kwintsheul startte nog wel een inhaalrace, maar kwam niet meer langszij.

Fotograaf Johan Wolff maakte een reportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.