serco coureur valk gaat voor de volle winst

In het bijprogramma van het spectaculaire BSB zal de rijder van het Lemelervelds team zijn motorfiets ruim voor Danny de Boer over finish moeten drukken. Oud Serco rijder de Boer, tegenwoordig uitkomend voor het Staphorster Duntep team, staat 34 punten voor op Valk. Deze voorlaatste race liggen er vijfentwintig punten voor de winnaar, maar het zal niet gemakkelijk worden om de Boer op punten te rijden. De coureurs zijn dit seizoen goed aan elkaar gewaagd.

“34 punten is heel veel, maar ik ga voor de volle winst. Als Danny zijn kop erbij houdt en op safe rijdt kan hem het kampioenschap bijna niet ontgaan. We kennen beide de baan goed en ook woensdag tijdens de training waren we aardig aan elkaar gewaagd” meldt een zelfverzekerde Valk. De nummer drie Troy Herfoss ontbreekt door een verschil van inzicht met het RAC racing team, dus hoeft Valk geen aanval op de tweede plaats te verwachten.

Voor het volgend seizoen is de jonge coureur, die graag verder wil op internationaal niveau, zich aan het oriënteren. “We kunnen alle kanten op, EK of IDM maar eerst het jaar uitrijden, hopelijk als Nederlands kampioen” aldus Valk aan de vooravond van het één na laatste raceweekend.

Het Serco racing team zal volgens seizoen waarschijnlijk verder gaan met een andere rijder in het ONK.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.