sarah elfenbein exposeert in podium heino

Sarah Elfenbein exposeert in de maand oktober een deel van haar werk onder de titel ‘Kunst is voedsel voor de ziel’ bij Podium Heino. Ook zal ze hier op 28 oktober een concert verzorgen.

In Nederland heeft Elfenbein haar atelier in Luttenberg. In Frankrijk woont zij op de top van een heuvel, waar zij alle stilte en ruimte heeft om zich aan de kunst te wijden. Als multi-disciplinair kunstenaar houdt zij zich bezig met beeldende kunst, fotografie, literatuur en muziek. Zij maakt gedichten en schrijft sprookjesboeken en verhalen in meerdere talen, die zij zelf illustreert.

Ook organiseert ze projecten waarin muziek, schilderijen en teksten gecombineerd worden. Haar beeldend werk is speels, kleurrijk en heeft een mystieke ondertoon. De stijl varieert van expressionistisch tot lyrisch abstract. De laatste jaren is haar werk vooral beïnvloed door het Taoïsme en de Chinese kalligrafie. De bundel haiku-gedichten met illustraties, waarmee zij in Frankrijk een literaire prijs won, zal dan ook bij Podium verkrijgbaar zijn. Voor meer info over haar werk kun je terecht op staging2.kreatiefleven.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.