sallandse cabaretavond vanavond livestream

Vanavond zenden Groote Schaarsberg Audio Visueel en Salland Centraal deel 1 uit van de Sallandse Cabaretavond. Die was dit jaar niet live op tv, maar in twee delen is die nu alsnog te zien. Dat gaat livestream, dus je moet vanaf 20.30 uur klaar zitten om te kijken.

Klik op deze link en je komt direct op de uitzending. Vanavond zie je de Sallandse Boer die het stokje overneemt van de oude Sallandse Boer. Je ziet de verkiezing van de Oogstkoningin. En daarna is het Wiejes Cabaret aan het werk te zien.

Volgende week worden de verschillende cabaretoptredens van buiten Raalte getoond. De Cabaretavond was een soort van Uitmarkt waarbij je delen van verschillende optredens kon zien, zoals ze het komend theaterseizoen in de diverse theaters in onze regio staan. Wil je dus nog even weten wat soort cabaret het betreft, dan moet je volgende week donderdag nog even weer kijken en daarna natuurlijk het kaartje bij het betreffende theater kopen.

Hier lees je meer over de achterliggende gedachte van de tv-uitzendingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.