rtl maakt opnames op sportpark overwetering

De redactie van RTL heeft afgelopen maandag opnames gemaakt voor het programma Leven als een Prof van Harry Vermegen en Jaap Stam.

Ongeveer anderhalve week geleden werd Rolf Lugtmeier benaderd door de redactie met de vraag of er opnames gemaakt konden worden bij Overwetering. Het ging om een voetbalveld, direct gelegen aan een weiland. Vermeegen en Stam gaan in een nieuwe reeks programma’s oplossingen bieden voor problemen die zich voordoen bij een sportvereniging. In dit geval betreedt een koe het veld en Overwetering acteurs Jordy van Breukelen en Sebastiaan Lugtmeier leggen het probleem voor aan Harry en Jaap. Harry en Jaap gaan op een geweldige manier dit probleem oplossen. Het programma wordt waarschijnlijk uitgezonden op 1 oktober, ’s avonds om een uur of tien.

Om de uitzending mogelijk te maken moest er natuurlijk wel een koe komen. Hein te Riele benaderde zijn broer Bernhard en deze stelde spontaan een koe beschikbaar die door ‘kleine’ Jan te Riele werd begeleid tijdens de opnames.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.