rohda wint op de valreep

De Rohda supporters moesten negentig minuten wachten op de bevrijdende 1-0 vanavond. Die kwam door een mooie vrije trap van invaller Dnango Ngutra (zie foto). Balavac had in de eerste helft een paar kansen gehad, maar was niet zorgvuldig in de afwerking. Later was hij nog een keer te zelfzuchtig. Terwijl drie medespelers er beter voor stonden, wilde hij het op eigen houtje doen en faalde.

Na rust gebeurde er niet veel. Balavac en Super werden vervangen door Ngutra en Sahbaz maar dat leverde ook niet veel op. Het puntloze Rigtersbleek kreeg zelfs nog een hele grote kans, maar gelukkig voor de Rohda aanhang ging deze er niet in.

In de laatste minuut kreeg Rohda op de rand van de zestien een vrije trap, die door Ngutra prachtig werd binnen geschoten. Volgens Bernard Jansen een gelukkige zege. “Het was geen beste wedstrijd en we mogen zeker niet klagen. De gelukkigste heeft gewonnen.”

Rohda mag weer voor één dag bovenaan staan, want Be Quick en Rosmalen komen morgen in actie. De start van de competitie is veel belovend. Drie gespeeld en zeven punten en ook slechte wedstrijden winnen. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Nieuw Buinen dat nu nog op nul punten staat, maar dat staat Rigtersbleek ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.