rohda raalte weer op zaterdagavond

Rohda Raalte speelt dit weekend weer op zaterdagavond. Ditmaal is Rigtersbleek 1 de tegenstander op sportpark Tijenraan. Aanvang van dit duel is 19:30 uur.

De wedstrijd van afgelopen week tegen Longa’30 moet de mannen van trainer Kick Maatman ondanks de 1-1 uitslag toch erg veel vertrouwen hebben gegeven. In een fantastische wedstrijd duurde het tot de 92ste minuut voordat Boy Boeloerditi de verdiende gelijkmaker binnen kopte.

Aanstaande zaterdag is Rigtersbleek te gast in Raalte. De ploeg van trainer Eddy Boerhof heeft een moeilijk start gehad, en zal in Raalte ongetwijfeld volop gaan voor de drie punten. Dit is echter ook het doel van de mannen van Rohda Raalte. De selectie van Rohda Raalte is bijna weer compleet. Zo is Django Ngutra terug na zijn schorsing. Ook de geblesseerden Jordy Bloo en Rik Jan de Groot hebben afgelopen week weer volop getraind en zijn inzetbaar.

Pupil van de week is: Kas Elders (Rohda Raalte D8)

Het parade- en latjetrapteam is: Rohda Raalte E6

Sponsor wedstrijdbal: Kroese Wevers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.