Home / archiefcentraal / rohda met puntje van longa naar huis 1 1

rohda met puntje van longa naar huis 1 1

Rohda Raalte heeft haar avondwedstrijd tegen Longa met 1-1 gelijk gespeeld. Lang leek het er op dat de rood gelen alle punten in Lichenvoorde achter moest laten. Maar in de laatste minuut wist Rohda te scoren.

Al in de eerste helft (39ste minuut) was Longa op voorsprong gekomen door een goal van Jurgen Wiegerinck. Rohda was op dat moment de onderliggende partij. De keeper van Longa ’30 moest nog wel een keer een inzet van Boeloerditi uit de goal rammelen, maar heel veel meer wapenfeiten liet Rohda die eerste helft niet aantekenen.

In de tweede helft werd Sahbaz voor Supèr gewisseld. Diep in die tweede helft leek Rohda (in de 81ste minuut) nog langszij te komen. Maar dat doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Uiteindelijk was het Boy Boeloerditi de gelijkmaker binnentikte. En daarna was het gelijk douchen.

Rohda mag zich na zaterdagavond even koploper noemen, omdat de andere teams morgen pas in actie komen. Vorig seizoen hadden ze één punt na twee wedstrijden, nu staat de teller op vier. Vooral een puntje uit is een mooie opsteker.

Volgende week wacht Rigtersbleek dat vorige week een flinke afstraffing kreeg.

Lees ook

Foto-expositie van leerlingen Carmel en Fotoclub Salland bij Angeli Custodes

RAALTE – Burgemeester Martijn Dadema opent op woensdag 22 september om 11.00 uur een foto-expositie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.