rohda houdt de punten in eigen huis

Rohda Raalte won vanmiddag dik verdiend met 3-2 van Juliana’31. Grote man aan de kant van Rohda was Boy Boelorditi die tweemaal scoorde. Bernard Jansen sprak van drie verschillende helften. “De eerste helft was duidelijk voor Rohda en we kwamen dan ook dik verdiend op 2-0.”

“De tweede helft is dan voor Juilana’31 en dat al snel de 2-1 maakt. Dan wordt het weer billenknijpen. Gelukkig komen we zes minuten voor tijd op 3-1 en dan denk je dat de wedstrijd gelopen is. Even later krijgen ze een strafschop en is het 3-2. We staan mooi op de tweede plek, twee punten achter Be Quick 1887 dat alles nog gewonnen heeft. De derde helft was uiteraard voor Rohda want ze hadden wel dorst in de kantine.”

“We zitten prima op koers voor de eerste periode. Volgende week uit naar OJC Rosmalen, dat zal ook niet makkelijk worden, maar we staan er goed voor. Vier wedstrijden gewonnen en één gelijk dat geeft vertrouwen. We gaan met goede moed naar Rosmalen. Deze punten pakken ze ons niet meer af.”

Tijdens het duel viel Rick Vleems met een knieblessure uit. Aanvankelijk leek de blessure ernstig, maar in het ziekenhuis bleek het mee te vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.