rohda begint sterk aan competitie

Rohda Raalte begint het nieuwe seizoen uitstekend. Met 2-0 werd gewonnen van De Bataven. Emir Balavac wist al na vier minuten het doel te vinden, terwijl Boy Boeloerditti zeven minuten na rust voor de 2-0 eindstand zorgde. Bernard Jansen was dan zeer content met deze overwinning.

“Vorig jaar begonnen we met een gelijkspel en een nederlaag, dus we zijn goed begonnen. Kijk we willen best hogerop. We spelen in de hoofdklasse en er is nog een klasse hoger. Als ik zie hoe het bij HHC leeft dat willen wij ook weleens meemaken. Je voetbalt om te winnen en om zo hoog mogelijk te spelen, dus als wij naar de topklasse kunnen dan zijn we er klaar voor”.

“Vanmiddag hebben we dik verdiend gewonnen. Niet dat we veel beter waren, maar we waren wel veel scherper.In de duels waren we feller, ze hebben niet echte kansen gehad. Volgende week spelen we in Lichtenvoorde op zaterdagavond in verband met een feest daar. Het zou toch mooi zijn als we zaterdagavond teletekst aanzetten en Rohda heeft 2 wedstrijden gespeeld en zes punten”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.