roelofs klaar voor strongmanrun

Raaltenaar Edwin Roelofs is helemaal klaar voor de StrongmanRun. “Ik ben sinds de aanmelding 12,5 kg afgevallen door fanatiek te sporten en niet meer te snaaien. Deze kilo`s hoeft ik dus ook niet meer mee te sjouwen tijdens de run. Helaas ben ik niet uitgekozen om in het team van Discovery te komen, dus ik moet het in m`n ééntje zien te klaren.”

De organisatie heeft wel een aantal wijzigingen doorgevoerd nl. In plaats van 23 hindernissen moeten de deelnemers 25 hindernissen overwinnen. De eerste ronde moeten de deelnemers binnen 2 uur en 15 minuten hebben afgelegd. Anders is het volgens de organisatie niet medisch verantwoord om de deelnemer door te laten lopen. Ook gaan er duizend mensen meer mee doen dan de eerste 2500 bedoelde deelnemers.

“Mijn startnummer is A1065 met mijn naam Edwin eronder. Ik kan het nummer zaterdag al ophalen. Maandag heb ik de laatste training bij Vital Centre gehad en deze week ga ik nog een keertje naar Vital Centre om te zwemmen en naar de sauna te gaan. De rest van de week ga ik lekker relaxen en rustig aan doen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.