rode loper voor bezoekers postnl in formido

Dinsdagochtend om 8.00 uur openden de deuren van het nieuwe PostNL Business Point bij de Formido Raalte. Ter ere daarvan hadden medewerkers van de Formido de rode loper uitgelegd. De eerste bezoekers werden getrakteerd op koffie, thee en krentenbrood. De opening van het PostNL Business Point betekent voor de Formido Raalte ook een verruiming van de openingstijden. Met ingang van dinsdag zijn de deuren van de bouwmarkt dagelijks (maandag tot en met zaterdag) geopend vanaf 8.00 uur.

“Het is een prachtige aanvulling op onze dienstverlening”, vertelt Edwin Schrijver, manager van Formido Raalte. De opening verliep vlekkeloos. Medewerksters stonden klaar met de koffie, de thee en het krentenbrood. Enkele bezoekers informeerden of de nieuwe openingstijden definitief waren. Het antwoord was geruststellend. Ja dus.

Het PostNL Business Point beschikt op dit moment over 224 postbussen. “Het is een mooie manier om meer verkeer naar onze zaak te genereren”, vervolgt Edwin. “Maar de verruiming van de openingstijden is ook bedoeld als een extra service naar de bouwvakkers uit de regio. Veel bedrijven en ZZP-ers uit deze regio werken momenteel in het westen. Nu kunnen ze om 8.00 uur snel hun postzaken regelen, eventueel nog wat benodigde materialen inkopen en vervolgens gaan rijden.”

Edwin heeft enkele nieuwe medewerkers in dienst genomen die het Business Point bemannen. “Het zijn ervaren krachten die alle ins en outs van de postwereld kennen. De klanten kunnen dus verzekerd zijn van kwaliteit.”

Bij het nieuwe Business Point kan iedereen, zowel particulieren als bedrijven, post- en pakketzegels kopen; brieven en pakketten naar binnen- en buitenland versturen; grote hoeveelheden post versturen; postpakken, bioscoopkaartjes en beltegoed kopen; kentekens registreren en een postbus openen.

Formido Raalte is te vinden aan de Heesweg 17a en maakt onderdeel uit van Raalte Plaza. Meer informatie op staging2.formido.nl/raalte en staging2.raalteplaza.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.