rekenkamer bekijkt subsidies provincies

De Rekenkamer Oost-Nederland gaat onderzoeken of de provincie Overijssel weet wat de effecten zijn van de door de provincie verstrekte subsidies. In het onderzoek staat de vraag centraal of de provincie de effectiviteit van subsidies in beeld heeft. Weet de provincie of de subsidies tot de gewenste effecten in de samenleving leiden?

Daarnaast gaat de Rekenkamer na of de resultaten van evaluaties zijn gebruikt bij de besluitvorming over provinciale subsidies. Kunnen Provinciale Staten goed onderbouwde keuzes maken voor het continueren, aanpassen of opheffen van provinciale subsidies? Op basis van het onderzoek worden aandachtspunten voor de provincie geformuleerd. Het onderzoek wordt naar verwachting in het laatste kwartaal van 2012 gepresenteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.