rally doet luttenberg op zaterdag aan

De traditionele gloeiende remschrijven in het donker, worden dit jaar vervangen door vergezichten op de Luttenbergring. De Hellendoorn Rally doet namelijk dit jaar niet op vrijdagavond de Luttenbergring aan, maar op zaterdagmorgen.

De eerste auto start om 09.15 uur voor de proef rondom Luttenberg en Mariënheem. Over het voormalige circuit rijden de rallywagens drie ronden. Is 09.15 uur je te vroeg? Dan heb je om 11.45 uur een herkansing. De proef wordt namelijk twee keer verreden.

Tussen de twee proeven is er trouwens geen tijd om je te vervelen. De tussenliggende tijd wordt namelijk gevuld door oude rallyauto’s. De wagens (allemaal van voor 1986) rijden ook allemaal drie ronden over het circuit van Luttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.