raalter wethouder haarman treedt af

Het college van B en W, Ben Haarman en het CDA zijn geen van allen bereid vragen te beantwoorden. Ben Haarman wil ook niet zeggen of hij van de stortgaten weet. Volgens de CDA-voorvrouw Elly Steen is dat nu niet in het belang van de zaak. Op de vraag of een volksvertegenwoordiger geen verantwoording af te leggen heeft aan het volk dat hem gekozen heeft geeft ze als antwoord: “Dat is uw interpretatie”. Wel zegt Elly Steen van het CDA dat ze Ben Haarman ondersteunen in zijn besluit. Ze spreekt zelfs van een zekere fierheid. De lezer die vragen heeft, nodigen we van harte uit die hieronder te stellen.

Het CDA komt tussen nu en twee weken met meer duidelijkheid over de opvolging van Haarman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.