Home / archiefcentraal / raaltenaar veroorzaakt ongeval en gaat ervandoor

raaltenaar veroorzaakt ongeval en gaat ervandoor

Op de A28 in Zwolle heeft zaterdagochtend 8 september een verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij de bestuurder van een personenauto de plaats van het ongeval verlaten had. De 39-jarige automobilist uit Raalte reed vanuit het noorden richting Zwolle, toen hij rond 05.30 uur op de linkerachterzijde van een vrachtwagencombinatie reed. Hij tolde vervolgens om zijn as en knalde tegen de middengeleider. Hij wist zelf uit zijn auto te komen en heeft nog even versuft met een bezorgde medeweggebruiker gesproken, toen hij plotseling verdwenen bleek.

Na enig zoeken werd hij elders in de berm van de snelweg aangetroffen. Hij bleek gedronken te hebben. Hij is ter behandeling aan verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht waar tevens een bloedproef van de man is afgenomen. Er is proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs van de man is ingevorderd. Er was een flinke ravage op de weg doordat er brokstukken van de auto over drie rijstroken lagen. Daardoor was deze enige tijd dicht voor het verkeer.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.