raaltenaar onder invloed veroorzaakt ongeluk

Een 21-jarige automobilist uit Raalte verloor op zondagochtend 16 september de macht over het stuur op het Ommerkanaal-Oost in Ommen. De auto reed in een bocht naar rechts rechtdoor en belandde in een naast de weg gelegen greppel. De beginnend bestuurder bleek onder invloed van alcohol te verkeren en blies bij de ademanalyse 290 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Daarnaast kreeg hij een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur opgelegd.

Een van de passagiers, een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats raakte bij het ongeval gewond. Vermoedelijk brak hij enkele ribben. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De twee vrouwelijke inzittenden raakten lichtgewond. Zij liepen een pijnlijke voet en schaafwonden op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.