raad van commissarissen eagles compleet

De Raad van Commissarissen (RVC) van Go Ahead Eagles is weer op sterkte. Edwin Lugt, Hilco Kok en Marcel Wenting zijn benoemd als nieuwe commissarissen. Het drietal neemt de taken over van Marc Overmars en Gert-Jan van der Vegt. De RVC bestaat thans verder uit Arnold Struik, Jeroen Prinsen, Herman Holtmaat.

Edwin Lugt (49) uit Epe was zes jaar directeur van de Coöperatie Eerste Divisie (CED). Daarna was hij twee jaar directeur van de Australische voetbalclub Sydney FC. Hilco Kok (48,) uit Markelo heeft een bedrijf in de facilitaire branche in Oost-Nederland. Hij is al van kinds af aan fan van Go Ahead Eagles. De 48-jarige Marcel Wenting uit Zenderen is geen onbekende op de club. Hij is al enkele jaren betrokken bij Go Ahead Eagles als sponsor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.