Home / archiefcentraal / ponymarkt heeten veel handel lage prijzen

ponymarkt heeten veel handel lage prijzen

Het aantal pony’s dat dit jaar aangeboden wordt, ligt iets lager dan vorig jaar. “Iets meer dan zeshonderd, een kleine zevenhonderd denk ik,” aldus Wagenmans. Hoewel de prijs voor pony’s al enige jaren relatief laag ligt, valt de handel niet tegen. “Vooral de zwaardere pony’s worden goed verkocht. De kleine pony’s zoals Shetlanders en veulentjes worden minder verhandeld.”

De sfeer op de markt is volgens de marktmeester goed. “Er zijn redelijk veel mensen en als het droog blijft, loopt het vanmiddag ook mooi door.” Opvallend is dat mensen uit het buitenland de weg naar de markt goed weten te vinden. “Ik heb al mensen uit Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk gesproken. Er lopen hier zelfs Italianen rond.”

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.