politie zoekt getuigen van ongeval heino

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval met een hardloper en een personenauto op de Molenweg in Heino op woensdagavond. Een 50-jarige man uit Heino raakte gewond toen hij tijdens het hardlopen over de Molenweg aangereden werd door een auto. Hij kwam vanaf Lierderholthuis en ging in de richting van Heino. Een auto bestuurd door een 18-jarige man uit Raalte reed in dezelfde richting en reed achter de man. De hardlopende man aan de linkerkant van de weg liep, wilde hij de weg oversteken naar de rechterzijde.

Terwijl hij hiermee bezig was hoorde hij vermoedelijk de auto aankomen en wilde hij weer terug gaan naar de linkerkant van de weg. De autobestuurder dacht dat de hardloper wilde oversteken en week daarom juist naar links uit. Hierdoor werd de hardlopende man door de auto geschept en raakte gewond aan armen en benen. De 50-jarige man uit Heino werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is nog op zoek naar een mogelijke getuige. Dit betreft een bestuurder van een grijze auto, mogelijk een 4×4 (een soort jeep). Deze is nog gestopt maar vervolgens doorgereden. De politie zou graag in contact komen met de bestuurder van deze auto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.