plaza heino in de top 100 van nederland

Het is Plaza Heino wederom gelukt om in de cafetaria top 100 te komen. Dit jonge bedrijf presteerde de afgelopen 2 jaar goed op klantvriendelijkheid en kwaliteit. Hiermee hebben ze in Heino weer een plek verdiend in de top 100 van Nederland.

Dhr. Molenaar: “Het is fijn als een onbekende jury het bedrijf zo goed beoordeelt. De personeelsleden proberen altijd 100 % te geven en dat lukt gelukkig ook aardig. Zonder hen is het natuurlijk niet te doen.

Het is een combinatie van een heleboel factoren die de jury beoordeelt en ik weet nu nog niet wat het rapport vermeld. Vorig jaar stonden we op plek 100.”

Op 22 oktober zal bekend worden wie op welke plaats staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.