Home / archiefcentraal / pieken en dalen over rumoerig seizoen gae

pieken en dalen over rumoerig seizoen gae

Het boek ‘Pieken en Dalen, ‘We moeten het niet groter maken dan dat het is’’ van Robert Bugter is onlangs verschenen en is nu al door Voetbal International gekozen tot boek van de week. ‘Pieken en Dalen’ is de opvolger van ‘Net Niet’ dat twee jaar geleden verscheen en enthousiast werd ontvangen bij de supporters van Go Ahead Eagles. ‘Pieken en Dalen’ gaat over het rumoerige seizoen 2011-2012 van de Deventer club.

Bugter is bij vrijwel alle wedstrijden geweest en heeft al zijn ervaringen op papier gezet. Dit heeft geresulteerd in een boekwerk van tweehonderd pagina’s. Maandagavond 3 september werd het boek officieel gepresenteerd in het café van het Burgerweeshuis. Een zestigtal genodigden was daarbij aanwezig. Voor de uitreiking van het eerste boek reisde Bugter naar Schotland. Het eerste boek werd daar aan oud-trainer Jimmy Calderwood gegeven.

Pieken en Dalen is in eigen beheer uitgebracht en verkrijgbaar op de website www.pumbo.nl Ook is het in de Deventer binnenstad te koop bij 100% Voetbal in de Nieuwstraat en bij boekhandel Praamstra. Op wedstrijddagen zal het boek in de clubshop van Go Ahead Eagles liggen. De prijs van het boek is 15 euro.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.