partyenspel investeert in de toekomst

Het ondernemersechtpaar Ogink kocht er vorig jaar een springkussen in koeienthema bij en dit jaar is er geïnvesteerd in een spelkussen met glijbaan in hetzelfde thema. Ook heeft PartyenSpel sinds dit jaar een storm-/hindernisbaan van maar liefst 13,5 meter lang in haar collectie. “Bij ons kun je ook terecht voor een opblaasbare Sarah en Abraham en een ooievaar van bijna 4,5 meter hoog!”

PartyenSpel is ondertussen een gevestigde naam. In de regio, maar ook daarbuiten. “Ons koeienspringkussen heeft al meerdere keren op de Zwarte Cross gestaan en we zijn bijvoorbeeld vaste leverancier van de Raalter Evenementen Beveiliging, met tent, tafels en stoelen”, zegt Rik trots. “En de mensen kennen ons misschien wel van de stormbaan die op Koninginnedag bij de Plaskerk stond en de stormbaan, het spelkussen en de springkussen die zondagmiddag tijdens Stöppelhaene op de Grote Markt stonden.”

Buiten het feit om dat PartyenSpel een grote collectie heeft met voor elk feestje wel een passend luchtkussen of een geschikte tent, ben je bij de familie Ogink aan het goede adres als het gaat om service. “Wij bezorgen onze tenten en springkussens standaard. En daar hoort op- en afbouwen natuurlijk ook bij. Dat betekent dat de klant niet hoeft te slepen met zware spullen. En dat alles ook nog eens voor een scherpe prijs. Want bij ons betaal je binnen de gemeente Raalte geen reiskosten. En klanten uit bijvoorbeeld Deventer betalen slechts twintig euro bezorgkosten, inclusief BTW”.

Behalve voor springkussens, stormbanen, abrahams, sarahs en partytenten kun je bij PartyenSpel ook terecht voor spellenpakketten voor bijvoorbeeld buurt- en straatfeesten. De meeste spellen hebben dan ook een groter formaat dan gebruikelijk. De spellenpakketten bevatten onder andere spellen als Mega Jenga, Kubb, Mölkky en sjoelen. Maar ook voor klootschieten, tafelvoetbal of een casino-pakket kan je bij PartyenSpel terecht. “Voor de toekomst zullen wij ons blijven richten op de wensen van de klant. Ons assortiment zal zich dan ook blijven vernieuwen”, laat Rik tot slot weten.

Kijk voor meer informatie op staging2.partyenspel.nl of mail naar info@partyenspel.nl. Ook kun je contact opnemen door te bellen naar 06-10412942.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.