Home / archiefcentraal / parallelweg n35 krijgt verlichting

parallelweg n35 krijgt verlichting

Rijkswaterstaat heeft met het snoeien van groen al eerder dit jaar actie ondernomen om de sociale veiligheid op deze locatie te verbeteren. De mogelijkheid voor het plaatsen van aanvullende verlichting was afhankelijk van Flora en Faunaonderzoek.

De resultaten van dit onderzoek laten zien dat aanvullende verlichting mogelijk is. Er zullen 25 lichtmasten met Led-verlichting worden geplaast. De verlichting wordt uiterlijk eind november van dit jaar aangebracht of zo veel eerder als mogelijk. De voorbereidende werkzaamheden worden voor eind november uitgevoerd, zodat de lichtmasten bij levering direct geplaatst kunnen worden.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.