parallelweg n35 krijgt verlichting

Rijkswaterstaat heeft met het snoeien van groen al eerder dit jaar actie ondernomen om de sociale veiligheid op deze locatie te verbeteren. De mogelijkheid voor het plaatsen van aanvullende verlichting was afhankelijk van Flora en Faunaonderzoek.

De resultaten van dit onderzoek laten zien dat aanvullende verlichting mogelijk is. Er zullen 25 lichtmasten met Led-verlichting worden geplaast. De verlichting wordt uiterlijk eind november van dit jaar aangebracht of zo veel eerder als mogelijk. De voorbereidende werkzaamheden worden voor eind november uitgevoerd, zodat de lichtmasten bij levering direct geplaatst kunnen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.