overwetering gaat gewoon door met winnen

Overwetering vorig seizoen gepromoveerd naar de derde klasse, doet gewoon of er niks aan de hand is en wint met 1-3 bij ZVV’56 uit Apeldoorn. Stephan Hekman zette de Olstenaren op 0-1, waarna ZVV via een strafschop voor rust nog tot 1-1 kwam. Na rust was het tweemaal Mohammed Kifeta die twee keer kon profiteren van goed werk van zijn team genoten.

Voor de nieuwe trainer Henk van Norel een mooie opsteker, voor misschien wel opnieuw een leuk seizoen. Overwetering zit bij veel teams uit Deventer in, dus voor de toeschouwers veel wedstrijden dichtbij.

In de andere derde klasse boekte Heeten een ruime 1-5 overwinning in Slagharen tegen EMMS. Na één minuut stond Heeten al met 1-0 achter, maar dat was na 23 minuten door Jordy van Dartel en Mathijs Willemsen al om gebogen in een 1-2 voorsprong. Na rust gooiden van Dartel en tweemaal Silvo Stroek nog wat extra zout in de wonden van EMMS. Een goed begin na de degradatie van vorig seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.