ouderensport heino start tweede seizoen

Ouderensport Heino start op 2 oktober haar tweede seizoen. In de spelzaal van sporthal Hoogerheyne kunnen ouderen vanaf 55 jaar volleyballen en badmintonnen. Na de succesvolle start van de sportmogelijkheid voor ouderen in Heino in oktober van het afgelopen jaar, komt er dus een vervolg.

Voor deze activiteit, waarvoor een samenwerking tussen volleybalvereniging Hevo en badmintonvereniging Hoogerheyne is gestart, bestaat veel belangstelling.

Elke dinsdagmorgen tussen 09.30 uur en 11.00 uur kun je onder begeleiding sporten. De kosten bedragen 3 euro per keer dat je deelneemt. Deelnemers hoeven geen lid van een van beide verenigingen te zijn of te worden. Vooraf aanmelden voor een van de sporten hoeft niet, je kunt gewoon komen en meespelen. Na afloop wordt er gezamenlijk koffie gedronken in sportcafe Time Out .

Voor informatie en opgave kun je contact opnemen met Jan Holterman, tel. 0572-392857 of via janenminy_holterman@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.